Thursday, 1 August 2013

testimoni Shaklee dan Kanser Otak Kanak-kanak

TESTIMONI DARI USA: Shaklee dan Kanser Otak Kanak-kanak

Kisah benar ni saya baca dari website Shaklee Independent Distributor dari US, Caroline.
Ceritanya bermula pada November 2006 bila seorang kanak-kanak, Megan yang berumur 7 tahun disahkan menghidap kanser otak. Dan setahun kemudian keadaan jadi makin teruk walaupun Megan dah melalui rawatan susulan termasuk kemoterapi.
Tak lama lepas tu, ibu bapa Megan mula mencuba Shaklee sebagai makanan tambahan Megan. Bermula dengan Nutriferon dan Vitalea For Child, Megan mula menunjukkan perubahan positif. Apabila VIVIX diperkenalkan oleh Shaklee, Megan mula diberi satu sudu teh Vivix setiap hari. Kesihatan Megan bertambah baik dan menunjukkan kemajuan yang luar biasa sejak itu. 
Sebelum ni, pakar perubatan dah sahkan, tumor Megan tidak mengecut walaupun dah melalui Kemoterapi. Tapi setelah konsisten mengamalkan Vivix, Nutriferon dan Vitalea for Kids ... doktor pakar sendiri terkejut kerana tumor dalam otak Megan hampir 100% hilang.

Bagaimana Produk Shaklee di atas membantu penyembuhan kanser/ tumor

  1. Vivix : mengandungi Resveratol, bahan antioksidan yang telah terbukti secara saintifik membantutkan pertumbuhan sel kanser. Tindakan Vivix adalah pada peringkat sel yang nyata lebih berkesan.
  2. Nutriferon : bertindak mengaktifkan inteferon secara semulajadi. Inteferon adalah bahan penting dalam sistem imuniti tubuh yang melawan serangan patogen dan sel asing
  3.  VitaLea : membekalkan multimineral dan multivitamin penting untuk fungsi normal sistem dalam tubuh badan manusia  
  4.   goodnaturalheal@gmail.com
     http://3.bp.blogspot.com/-4_lUoZ6E69g/UPQiicocOII/AAAAAAAABps/YKvglfIETlc/s1600/sms+or+whstsapp.JPG  Rahimin 012 9522559
     
    Sila la ye..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...