Saturday, 31 August 2013

Bagaimana Tekanan Darah Tinggi Mengancam Anda?

agen shaklee besut
Assalamuaikum dan selamat sejahtera..lihat tajuk berita harian metro diatas menarik perhatian..ajal maut ditangan tuhan namun begitu Allah memberikan akal untuk kita berikhtiar. Sama samalah kita menjaga kesihatan supaya boleh hidup secara sihat dan boleh lah berkerja dan beramal lebih lagi. bagi  mengawal tekanan darah yang sihat saya sendiri mengamalkan suplemen Alfafa Complex.Alhamdulillah setakat ini tekanan darah stabil  124/82 ( jika darah tinggi tekanan melebihi 130/ melebihi 90) . Alfafa ni terlalu banyak kebaiknya untuk lelaki dan wanita.

bagi yang telah mengalami tekanan darah tinggi yang tinggi bolehlah mengamalkan Garlix Complex dan Omega Guard. Dengan ikhtiar ini Pasti tekanan darah anda menjadi stabil dan komplikasi penyakit ini akan dihindari..kebaikan garlic complex  dan omega guard

Thursday, 29 August 2013

Khasiat Garlic

Assalamulaikum para pengujung..kali ni saya nak kongsikan maklumat kelebihan bawang putih yang digunakan hari hari didapur bagi yang memasaklah ye..

Bawang putih merupakan makanan kesihatan yg mempunyai kesan yg menakjubkan :-

* org mesir menganggap bawang putih dapat membekalkan tenaga badan dan memberinya kepada pekerja yg membina piramid

* Li Shizhen dalam bukunya 'Ben Tsao Gang Mu' membahagikan fungsi perubatan bawang putih kepada: menghilangkan angin, penghapus takungan, penawar toksin, germied, diuretik, hilang bengkak, batuk dan cirit-birit

* Liputan akhbar pada 25/1/94: Institut pengkajian kanser di US telah melakukan satu ujikaji terhadap org Cina dan dapat membuktikan bawang putih boleh mencegah kanser. Peratusan pengidap kanser perut adalah 40% lebih rendah bagi mereka yang selalu mengambil bawang putih

* Kajian saintis mendapati: di kawasan pengeluar bawang putih utama iaitu di wilayah Shantung di China, penduduknya jarang mengidap kanser.
 


Petua orang tua-tua, bawang putih ni bagus untuk kesihatan yang mana antara kebaikkannya, bagi ibu yang berpantang selepas bersalin dapat membantu pengeluaran angin dalam badan, mengurangkan tekanan darah tinggi, juga untuk membanyakkan susu. Sungguh masa berpantang dulu kalau mak saya guna bawang putih 3 lawang besar bawang putih mak ulas-ulaskan campur dalam lauk yang mak masak. Memang susu badan banyak sangat masa tu^_^

Kelebihan yang terdapat pada Garlic Complex keluaran Shaklee adalah Galic Complex diperbuat daripada bawang putih jenis premium yang ditanam secara organik di California, USA diwaktu musim panas dan bebas 100% daripada penggunaan racun perosak.

Pembuatan supplement Garlic Complex dilakukan pada terkawal iaitu pada suhu bilik tanpa haba semata-mata untuk mengekalkan pengaktifan Allicin pada tahap 100%. (tidak semua garlic yang dijual dipasaran mempunyai Allicin aktif. Allicin merupakan sebatian organosulfur yang terkandung dalam bawang putih yang mempunyai kelebihan sebagai antibakteria dan anti kulat, dan mempunyai sifat penyembuh.
  agen shaklee besut

Kegunaan Allicin Pada Bawang Putih Untuk Kesihatan Manusia

  • Mengurangkan pemendapan atesklerosis dan lemak
  • Menormalkan keseimbangan lipoprotein
  • Menurunkan tekanan darah
  • Mempunyai anti-darah beku dan anti-ativiti radang
  • Berfungsi sebagai anti-oksidan
  • Bersifat antibiotik dan antibakteria semulajadi
  • Bantu rawat jangkitan kulit seperti penyakit kaki makan air
  • Bantu rawat asthma
Sumber : Google

Keistimewaan Garlic keluaran Shaklee

1. Pengekalan 100% Allicin aktif
2. Dwi teknologi dilakukan untuk mengawal bau garlic
3. Perisa semulajadi terhasil dari 2 kombinasi ekstrak herba iaitu Rosemary dan
Spearmint.
4. Mengandungi pelbagai jenis vitamin E untuk meningkatkan sebatian aktif Garlic
dan meningkatkan keberkesanan Garlic dalam tubuh. Kebiasaan vitamin E yang
digunakan dalam dunia perubatan adalah γ-tocopherol.
5. Setiap 2 tablet membekalkan 1000mg ekstrak garlic tulen yang bersamaan
2 ulas bawang putih segar.

Kepentingan Supplement Garlic Kepada Kesihatan Tubuh

1. Meningkatkan tahap sistem penghadaman, fungsi jantung yang baik kerana
mengandungi ekstrak spearmint.

2. Merupakan Antibiotik semulajadi yang selamat dan sangat bagus untuk pertingkatkan
sistem keimunan badan supaya boleh menghalang sakit berjangkit seperti selesema,
kulat, kuman, virus dan yis candida

3. Membantu atasi masalah alergi dengan meningkatkan keimunan terhadap penyakit
alergi seperti hidung yang sensitive, sinus, alergi, asthma, selesema dan hepatitis

4. Meningkatkan dan membantu dalam masalah sistem penghadaman seperti kembung
perut, senak perut, ulser gastrik dan ketidakhadaman.

5. Menstabilkan tekanan darah tinggi dengan pengambilan konsisten 2-4 biji tablet Garlic
sehari selepas makan. Garlic dapat mengeluarkan raksa, plumbum, kadmium yang
merupakan logam toksik dalam tubuh dengan pantas. Logam toksik ini antara
penyebab tekanan darah tinggi meningkat.

6. Melindungi sel-sel darah dari kemusnahan yang disebabkan kehadiran logam dalam
tubuh dan sekaligus menghalang kerosakkan hati oleh bahan kimia yang terkandung
dalam tubuh tanpa kita sedari.

7. Membantu menurunkan paras kolestrol, LDL, trigliserid dan kelikatan darah,
mengurangkan bekuan darah, meningkatkan HDL, melindungi jantung dan menghalang
strok dan penyakit koronari.

8. Membantu merawat kanser serta membantu mengurangkan peratusan bahan
pencetus kejadian kanser iaitu Nitrosamine. Garlic merupakan anti-oksidan kerana
mengadungi sebatian selenium+germanium+acid amino yang melindungi tubuh
dari radikal bebas yang merupakan antara penyebab kanser.

9. Mengelakkan Odema iaitu air tekumpul dalam badan terutama pada kaki dan
pergelangan kaki

10. Membantu menangani masalah organ-organ pernafasan tersumbat akibat batuk dan
brokitis yang berterusan, sakit kerongkong, selesema dan resdung (sinus)

11. Bagi yang mempunyai Diabetes - Garlic dapat meningkatkan pengeluaran insulin dan
meransang hati untuk mengawal gula dalam darah
12. Mampu melawan bakteria dan smeua jenis jangkitan pada:
- Kerongkong & Telinga (throat & ear infection)
- Perut memulas (stomach upset)
- Cirit-birit (Diarrhea)
- Bronkitis
- Luka-luka (infected wounds)
- Jangkitan yang berulang-ulang seperti telinga, kerongkong, gusi, mulut, dada,
sistem air kencing
Sekiranya anda atau ahli keluarga dinasihatkan mengambil ubat antibotik untuk melawan jangkitan penyakit seperti selesema, batuk, cirit-birit dll dan anda berasa khuathir akan kesan sampingan antibiotik untuk kesan jangka masa panjang, cepat-cepatlah ambillah supplement garlic yang antara kebaikkannya merupakan antibiotik 100% semulajadi, tanpa bahan kimia, perasa, gula dah bahan sintetik yang memberi kesan pada kesihatan

Wednesday, 28 August 2013

Set Berpantang

Assalamualaikum dan salam sejahtera pengunjung yang dihormati.. kali ni saya nak kongsikan set berpantang yang sangat baik untuk digunakan kerana pengalaman isteri saya sendiri menggunakan setelah kelahiran anak keempat..sebelum ni, saya dan dia tak tau pun ada suplemen yang boleh gantikan jamu untuk berpantang..3 anak sebelum ni guna jamu sebagai set pantang.

Alhamdulillah..memang hebat penangan suplemen Shaklee sebagai set berpantang..dalam beberapa hari sahaja kita dah nampak impaknya..pemerhatian saya, air muka isteri nampak macam orang sihat, sebagaimana berpantang 3 anak sebelum ini.dia beritahu luka bersalin pun cepat pulih..nanti saya huraikan satu persatu kelebihan setiap vitamin dalam set ni..

isteri ambil full set shaklee untuk lepas berpantang.lps tengok testimoni ibu2 lain yg mengujakan...hasilnya ianya juga berkesan utk nya ..lps beranak..muka tak pucat...badan rasa kuat..luka jahitan cepat baik...haa ini lagi satu yg bestt dan penting susu pon byk.....lagi satu..haa ada lagi tu...tetiba je  rasa kulit dia bertambah cantekk..haa cantekk laa pd saya he he...sampai laa skrg..kulit muka dia sekali pon tak naik jerawat..heran..tp saya  rasa sebab protein yg di ambil ni la...kulit baby pon tak sensitif..tak de ruam2...aku rasa sapa yg preggy atau akan melahirkan anak..elok laa amek supplement...brand mana2 pon boleh..tp dah tau supplement yang ni elok..wat apa susah2 nak cuba try n error supplement lain yg belum tentu baik....kan...

Monday, 26 August 2013

Cecair Serbaguna Basic H



Hai...assalamualaikum...ape khabar semua..semoga anda semua ceria2 selalu:-) hari ni saya ingin berkongsi tentang Basic H. Ape itu Basic H yer...jom kenali cecair magik ini..semalam saya cuba mempraktikkan 1 drpd 1000 kegunaan Basic H...cuti2 sekolah ni saya berkampung kat rumah mak...di sekeliling rumah mak saya tu penuh dengan pokok rambutan yang menjadi tempat semut bersarang..bila dah terlalu banyak semut kat pokok2 tu...maka, sang semut pon berhijrahla masuk ke dalam rumah mak...memang penuh dlm almari,di bawah katil, di dalam kotak yang penuh dengan buku2 kesayanganku pun penuh dgn semut...bau usah ckp la...busyuk! memandangkan R*ds*ct yang biasa kami pakai untuk sembur nyamuk tu dh hbis...so sy pon try masukkan 4-5 titis Basic H ke dalam botol penyembur yang dicampur 500ml air.........pssssstttt!habis berguling-guling semut tersebut...sejurus kemudian, mereka pun berpindah mencari sarang baru yang lebih selamat. Basic H tidak membunuh semut tersebut tetapi menghalau dengan cara yang selamat..Cubalah.


Anda tahu tak yang Shaklee Basic H ni merupakan pencuci biodegradable dan tidak bertoksik yang pertama dikeluarkan oleh Shaklee pada 1960... cube kire dah brape tahun dah.. hmm..



Ini yang kak N kongsikan apa yg beliau buat dgn Basic H tu..

1. Saya guna untuk cuci sayur dan buah2an sebelum masak dan beri anak saya makan.

2. Saya guna untuk cuci luka atau melecur dan ianya buat luka /lecur cepat kering.

3. Saya guna untuk membersihkan meja makan rumah dan rak dapur supaya semut tak memenuhi ruang tersebut.

4. Saya guna untuk pastikan sinki saya tak tersumbat.

5. Saya guna untuk mop lantai dalam keadaan nak cepat.

6. Saya guna air basuhan untuk siram pokok yang hidupnya segan mati tak mahu supaya ia segar semula.

7. Saya gunakan basic H buat tuam kepala anak saya bila mereka demam.

8. Saya mandikan anak saya dengan basic H bila mereka kena gatal2 atau gigitan serangga.

9. Saya letakkan basic H dalam toilet utama serta dapur agar mudah capai bila diperlukan.

10. Saya gunakan Basic H untuk keluarkan gula2 getah yang melekat pada baju atau pakaian anak2 dengan senang sekali.

11. saya gunakan Basic H untuk lap cermin rumah supaya lebih bersih dan bersinar.

12. Basic H bagus digunakan untuk mencuci botol susu anak serta lampin pakai semula [ cloth diaper] dengan lebih bersih.

 Boleh juga menggunakan basic H untuk mencuci kereta..wow!super duper berkilat, macam baru lepas polish jer.

Haa.. tu baru 12... Kalau nak diikutkan ada 1000 kegunaan.. so apa kata anda explore lagi 988 kegunaan yang anda boleh cuba
____________________________

Tapi yang paling menjadikannya laris minggu ini kerana sekarang ni musim demam.. mak manalah yg tak risau.. termasuklah saya.. Basic H mmg best.. mmg kene standby ala ala first aid kat rumah.. or bile2 travel boleh isi dlm botol yg 50-90ml tu. sbb serbaguna kan...bwk kemana sahaja.

Bila anak demam, kita kene sentiasa tuam mereka... utk pastikan suhu badan tak naik terlampau tinggi.. dan ramai yg SUKA dgn hasil apabila tuam anak mereka dgn Basic H..KENAPA? kerana Basic H ni dapat serap haba 3 kali ganda berbanding kita guna air biasa. Cubalah..

Friday, 23 August 2013

Hot Item :ESP (Energizing Soy Protien)

1. Ianya merupakan protein non-GMO yg tidak diubahsuai utk diubahsuai secara genetik...means, pokok kcg soya yg Shaklee gunakan utk buat ESP tu dibiarkan membesar secara semula jadi tanpa pengubahsuaian genetik...ala, mcm orang dulu2 tanam sayur...just taruk baja dan siram air 
hari2 then tunggu pokok tu membesar hingga la sesuai utk dimakan..
2. Satu canister adalah seberat 850g bersamaan dgn 30 kg kacang soya...so sangat berbaloi dengan harga yang anda bayar..
3. Selain tu, ESP turut mempunyai indeks glisemik yang rendah (= 39) kurang drpd 55 serta sgt sesuai utk pesakit diabetes kerana gula dalam darah akan dibebaskan secara perlahan-lahan..Pesakit diabetes perlu sentiasa ada gula dlm darah mereka....
Keistimewaan Shaklee berbanding produk lain:
- pokok kacang soya ditanam secara organik TANPA BAHAN KIMIA BERBAHAYA SERTA PESTISID...
-terbukti bahawa ia adalah NON-GMO...terdapat byk produk protein soya di pasaran yg dijual pd harga yg lebih rendah, namun adakah ianya selamat????
-dlm ESP terdapat 9 asid amino perlu yg tidak dapat dihasilkan oleh badan manusia...so, dengan pengambilan ESP maka lengkaplah semua keperluan asid amino yg diperlukan oleh badan kita...so, jgn teragak2 utk memilih ESP sebagai sumber tenaga terbaik anda..
-ia juga diproses dengan menggunakan AIR & bukannya alkohol bagi mengekalkan keasliannya..semasa pemprosesan soya ESP juga,suhu &haba yg rendah dikenakan kerana protein soya sgt mudah rosak pd suhu tinggi..jadi, jika nak minum ESP bancuhlah dgn air suam or air sejuk....sooooo delicious!
-Setiap kacang soya yg diproses akan dibuang minyak...ini menyebabkan keadaannya adalah BERASID & boleh membahayakan badan kita....berlainan dgn ESP, soyanya akan ditambah dgn kalsium utk meneutralkan balik keadaan soya yg berasid itu.. Ini contoh testimoni pengguna:



So...ape tunggu lagi, jom bertukar kepada protein soya yg lebey selamat & berkesan...ramai yg dh gunakan ESP utk dptkan kulit yg jelita, parut cepat hilang, awet muda, cepat kenyang, pekatkan susu, pembekal tenaga segera....bla bla....blaaa... maklumat lanjut,
goodnaturalheal@gmail.com

 http://3.bp.blogspot.com/-4_lUoZ6E69g/UPQiicocOII/AAAAAAAABps/YKvglfIETlc/s1600/sms+or+whstsapp.JPG  Rahimin 012 9522559
 
Sila la ye.. 

Thursday, 22 August 2013

Berkongsi Tentang Vitamin B Complex untuk kulit cantik

Assalamualaikum...pagi2 ni kita bercerita tentang kecantikan pula ye...hihih...semua orang nak cantik dan lawa bukan? Ok tips untuk hari ini adalah petua untuk cantik. Untuk sentiasa kelihatan cantik berseri, kita haruslah amalkan pengambilan vitamin B Compleks setiap hari. Tahukah anda, vitamin adalah vitamin yang sangat penting untuk tubuh kita...vitamin B adalah vitamin larut air air, jadi badan kita perlu mengambil vitamin B setiap hari. 
Di bawah adalah contoh makanan mengandungi vitamin B. 

Contoh makanan mengandungi vitamin B

Jika tidak mampu mengambil kesemua jenis makanan yang mengandungi 8 jenis vitamin B Complex yang diperlukan oleh badan, anda disarankan untuk mengambil vitamin B Complex Shaklee. Ianya selamat dan semula jadi tanpa pewarna, pengawet mahupun perisa tiruan.


Maafkan saya kerana imej yang kaburrr...

Always remember Vitamin B Complex, B = is always for Beauty :-)


Korang nak tahu tak? Kalau  orang yang mahu jaga kulit dan sentiasa kelihatan awet muda mereka wajib amik vitamin B Complex?? Eh, ye ke..kenapa ye??Apa yang hebatnya B Complex ni? Yes..B complex memang hebat cuma tidak ramai yang perasan tentang keperluannya.Ia juga setanding dengan keperluan vitamin C & E jika kita benar2 inginkan kulit yang cantik... Tanpa vitamin B, pengambilan vitamin C & E seperti kurang lengkap...

Mari kita lihat kelebihan B Complex:



lebih nye b complex berbanding vitamin C & E ialah, B Complex anti stress, membantu untuk melindungi kulit daripada pancaran cahaya matahari dan melancarkan perjalanan darah..ini antara peranan B Complex, banyak lagi kelebihannya sebenarnya..tapi saya cuma fokuskan pada bab cantik dahulu hehehhh. Tahukah anda, kekurangan B Complex boleh menyebabkan kulit kusam...oh tidakkkk!

Bagaimana B Complex berfungsi untuk anda jadi cantik :

1) Anti stress- apabila kite stress urat2 muka kite akan bekerja lebih kuat berbanding urat2 ketika kita senyum..dan sewaktu stress kita cenderung untuk mengerutkan muka..kerutan2 stress tu boleh menyebabkan kedut2 pada wajah..

2) Membantu melindungi kulit daripada pancaran matahari- salah satu punca kulit kusam adalah terlalu banyak terdedah pd sinar uv. Kulit ini kalau dah kusam memang mengambil masa untuk dipulihkan..

Pengambilan B Complex sememangnya langkah yang bijak.
Saranan saya, jika anda sering terdedah kepada cahaya matahari, lebihkanlah pengambilan B Complex dalam diet anda bagi mengelakkan kerosakan kulit yang serius.

3) Melancarkan perjalan darah- kita semua tentu tahu kan perjalanan darah yang baik menampakkan wajah lebih muda. Sebabi tu lah semasa membuat rawatan muka (facial) , beautician akan end up treatment dengan facial massage..mengapa ye??sebabnya, mereka nak stimulate blood circulation kita..perjalanan darah yg baik membantu kite kelihatan lebih muda..wowww! Ia juga mampu dan menghilangkan tekanan pada badan dan wajah..seterusnya kita akan kelihatan ceria & lebih berseri2...


Jom dapatkan vitamin B Complex anda sekarang. Hanya RM53.75 sebotol untuk 120 tablets. Hubungi saya untuk mencuba :-) Harga Istimewa boleh dibincangkan.

Wednesday, 21 August 2013

Jom Sertai Shaklee Jadikan Bisnes Untuk Akhirat

ISTIMEWA UNTUK TEMAN INDONESIA,KLIK SINI



Anda juga berminat untuk menambah pendapatan bersama Shaklee di samping dapat menolong orang yang memerlukan? Serta ingin mendapat bonus sehingga 3, 4, 5 dan 6 angka serta pahala untuk akhirat? Jom teruskan pembacaan anda.

Mesti nak tahukan kenapa saya pilih Shaklee? Kenapa saya suka bisnes Shaklee ini? Nak tahu bagaimana menjana pendapatan dengan Shaklee dan menjadikan bisnes sebagai ibadat? Jemput baca entri ini sampai habis.


Tidak perlu keluar mencari customer, cuma duduk di hadapan laptop sahaja!
Saya seorang pemalu dan saya tidak ada pengalaman berniaga pun. Saya tak pandai nak terangkan produk. Saya tak pandai nak pujuk-pujuk orang supaya membeli produk yang saya jual. Saya hanya perlu sharing dan 'cerita' sahaja pengalaman dan kebaikan Shaklee. Dan paling best, semuanya dibuat menggunakan jari jemari sahaja iaitu menaip di laptop atau pun di smartphone! Saya percaya anda juga mampu melakukannya.

Tapi bagi yang mahu berusaha lebih dan buat secara off line pun tiada masalah..terpulang kepada keselesaan masing masing.

Memberikan saya masa kerja yang fleksibel
Bagi yang tercari-cari bisnes untuk dilakukan daripada rumah sambil-sambil menjaga anak  maka Shaklee adalah jawapannya. Untuk membuat sales di internet kita tidak perlu duduk di hadapan laptop 24 jam. Mungkin kita cuma perlukan 1 jam untuk update blog dan facebook, 1 jam untuk membalas emel, 30 minit untuk merangka pelan bisnes anda, 1 jam berurusan dengan pos laju dan 30 minit cod vitamin. Lagi 20 jam adalah kepunyaan suami dan anak-anak kita! Best tak? Begitu juga yang mempunyai perkerjaan tetap boleh menjalankan perniagaan selepas waktu pejabat atau masa rehat/luang kerana semuanya on line.

Tidak perlu menyimpan stok
Kenapa? Tak percaya ke? Cara menjual barang di Shaklee senang sahaja. Cuma perlu rasai dan kongsi pengalaman anda. Apabila mendapat pesanan dari pelanggan saya cuma perlu emel kepada Shaklee dan biarkan mereka yang packing dan poskan untuk pelanggan saya. Mudahkan? Kalau anda sedang bercuti-cuti di oversea pun anda masih boleh membuat perniagaan anda ini! Boleh juga simpan stok sedikit untuk cod atau pun nak pos sendiri bila sudah memiliki pelanggan tetap atau tahu yang mana laris.



 


Siapa yang berusaha lebih dia yang akan berjaya
Shaklee memang MLM. Group Jutawan telah mencetuskan revolusi MLM. Cara konvesional MLM yang lapuk sudah dipinggirkan. Semuanya berasaskan online. Anda juga akan diserap ke group online untuk mendapatkan tips dan coaching dari leader. Shaklee bukan skim cepat kaya atau pun MLM yang hanya menjaja marketing plan sahaja. Kekuatan Shaklee adalah produknya. Kalau anda menyertai saya pada hari ini, dan jualan anda melebihi jualan saya, maka anda akan mendapat bonus LEBIH daripada saya. Dan sekiranya anda lebih rajin daripada saya, maka anda juga boleh naik pangkat lebih cepat daripada saya. Pendek kata, Shaklee bukan bisnes 'siapa banyak kaki dia banyak duit' tetapi Shaklee adalah bisnes yang sangat adil 'siapa paling rajin dia banyak duit'.


Suplemen Shaklee adalah semulajadi selamat, berkesan, mesra alam dan terbukti selama lebih 50 tahun! Sila Lihat Video Di atas
Istimewanya Shaklee adalah kerana kekuatan produknya. Bagi saya, sekiranya mahu menjual sesuatu produk kita kena pastikan produk itu berkualiti dan selamat. Produk yang berkualiti akan meraih kepercayaan daripada pengguna. Kepercayaanlah yang akan membina nama kita dalam dunia perniagaan dan akan berlakunya pembelian berulang. Kita juga berasa puas dan seronok apabila dapat menggembirakan orang lain dengan produk yang berkualiti dan selamat.

Jaringan Jutawan memberikan support dan guideline kepada ahli-ahlinya
Saya diberikan panduan dan sokongan motivasi daripada Master-Master kami yang sangat hebat! Ada antara mereka ini sudah mempunyai pendapatan mencecah 6 angka! Percayalah ianya tidak MUSTAHIL walaupun anda cuma seorang suri rumah atau siapa pun anda..

Bermula dengan modal serendah RM65 ataupun tanpa modal langsung
Mesti ramai yang tertanya-tanya bagaimana mahu menyertai Shaklee.

Caranya senang sahaja.
  • Hubungi saya untuk menyertai keluarga Shaklee Jutawan di bawah naungan group kami
  • Saya akan uruskan proses pendaftaran dengan mengisi borang keahlian anda.
  • Bayaran yuran keahlian sebanyak RM65 (Sila tambah RM10 ke Semenanjung @ RM20 ke Sabah dan Sarawak untuk kos pengeposan member kit). Percuma kos pengeposan jika anda daftar terus di mana-mana cawangan Shaklee dengan menggunakan id saya iaitu 891238 (RAHIMIN MOHAMED)
  • Atau pun membeli produk Shaklee bernilai RM660 ke atas @ 200 point dan anda mendapat keahlian secara percuma Banyak lagi sebenarnya cerita best mengenai bisness Shaklee ni. Sengaja saya simpan sedikit cerita best ini walaupun saya mampu untuk menceritakan kesemuanya. Nak tahu lagi kenalah join bisness ini. Lakukan anjakan paradigma terhadap diri anda. Titik tolaknya bermula selepas anda membaca entri ini. Jom menjana pendapatan dengan Shaklee dan menolong orang kerana bisnes untuk akhirat

  goodnaturalheal@gmail.com

 http://3.bp.blogspot.com/-4_lUoZ6E69g/UPQiicocOII/AAAAAAAABps/YKvglfIETlc/s1600/sms+or+whstsapp.JPG  Rahimin 012 9522559
 
Sila la ye..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...