Wednesday, 4 September 2013

Promosi September 2013 Shaklee COQHEALTH Plus


Promosi Shaklee bagi bulan September 2013 ialah COQHealth Plus. COQHealth Plus ini bagus bagi anda yang mementingkan kesihatan jantung.


CoQHealth Plus ini ialah supplemen yang mengandungi campuran 28g CoQ10Vitamin E serta ekstrak teh hijau bagi memastikan potensi penguraian maksimun dan penyerapan yang lebih baik. Setiap botol mengandungi 30 kapsul lembut CoQHealth.

  • Bahan utama dalam supplemen ini ialah Co Enzim Q10 yang merupakan nutrien larut lemak yang dihasilkan dalam tubuh dan ada dalam semua sel. Ianya paling banyak pada organ yang melaksanakan tugasan berat seperti jantung, hati, buah pinggang dan pankreas.
  • CoQ10 membantu mengukuhkan otot jantung, menyokong keupayaan mengepam darah sekali gus memperbaiki aliran darah.
  • CoQ10 bertindak sebagai antioksidan yang kuat dan membantu melindungi arteri daripada pengoksidaan kolesterol LDL yang menyebabkan penyumbatan salur darah.
  • CoQ10 membantu dalam masalah kesuburan lelaki dan wanita.

Bagi setiap pembelian 6 botol percuma 1. Jom dapatkan segera sementara promosi harga runtuh September ini. Bonus tambahan untuk anda ialah keahlian percuma jika belum menjadi ahli.
goodnaturalheal@gmail.com
 http://3.bp.blogspot.com/-4_lUoZ6E69g/UPQiicocOII/AAAAAAAABps/YKvglfIETlc/s1600/sms+or+whstsapp.JPG  Rahimin 012 9522559
Sila la ye..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...